Hjælp til adfærd?

Det er aldrig for sent, at starte på en frisk

Træningsophold 2-4 uger

Nogle problematikker er svære at komme til livs på egen hånd, det kan der være mange grunde til.

Milena har hjulpet mange hundeejere videre gennem tiden, så de sammen har fået succes og fået vendt en svær situation til en succes historie.

Her tager vi hunden i træning og arbejder intensivt med de udfordinger, som står i vejen for, at hunden får det afbalancerede liv enhver hund fortjener. Mange hunde reagere hurtigt på de nye ændringer, når de kommer lidt på afstand af deres gamle miljø, som repræsenterer et gammelt mønster. Her kan hunden i ro og mag og med kyndig hjælp, opbygge de færdigheder hunden har brug for. Når hunden mentalt er stærkere og mere i balance er den bedre rustet til at vende tilbage til de omgivelser, som tidligere har været forbundet med sine udfordringer. På den måde kan man håndtere udfordringerne gradvist og få bedre succes.

I en travl hverdag kan det til tider være svært for den almene hundeejer, at få skabt de rammer, der for alvor kan rykke hunden imod det afbalancerede liv.

Men hvad så med ejer?

Når du henter hunden igen, vil du få en grundig undervisning sammen med hunden. Her vil du sammen med træneren få en forståelse for, hvilke årsager, der har været til udfordingerne, så du kan undgå disse fremadrettet. Samtidig hjælper træneren dig med din teknik og timing og øvelser, der styrker jeres nye forbedret samarbejde, så i begge komme styrket videre.

Der lægges en plan for, hvordan du takler hjemkomsten og videre træning.

Med i købet får du også 1 gratis telefon konsultation, da vi ved der kan opstå ydderligere spørgsmål i forbindelse med hjemkomst, så vi hjælper jer bedst muligt videre.

Når man starter med at hjælpe hunden og derefter ejer, bliver det nemmere for hunden at forstå træningen, fordi den svære del er håndteret af en proffessionel træner, som er god til at give signaler og har styr på situationen. Det giver en trygt læringsmiljø for hunden. Når ejer igen skal overtage træningen står man nu med en hund, der har lært nye handlemønstre og det bliver derfor nememre som almen hundeejer at kunne videreføre træningen.

Ejer og hund kommer på den måde mere på niveau, hvor de sammen kan gå videre. Og hvor ejers kompetencer slår bedre til i forhold til hundens behov.

Adfærdskonsultation og forløb

En konsultation vare 1,5 time. Det er for dig, der søger, at forbedre dit samarbejde med hunden.

Her hjælper vi med at analyserer din hunds adfærd og finde årsager til denne. Der kan arbejdes med alle typer af udfordinger, race og aldre og hvis man blot vil sikre at komme rigtig fra start og styre udenom de fejl, der kan lede til problemer senere er dette også et velegnet produkt.

Vi arbejder altid med at løse årsagerne til problematikkerne fremfor at kigge på symptomet. Mange af de udfordinger man som hundeejer spotter, som problematikker, er netop blot symptomer på et bagvedliggende problem. Ved at arbejde på årsagen får vi et langt bedre og mere holdbartresultat.

Dette arbejde påbegyndes ved første konsultation. For mange sker der dog en masse blot ved at få aflæst hunden og dens signaler, og det at få en ny forståelse gør meget ved måden vi tænker og agere overfor vores hund. Man får ligeledes en masse råd og vejledning til videre træning.

Det er muligt at købe en enkelt konsultation og så udvide denne til et forløb. Forløb består af 5 gange konsultation, hvor vi når mere i dybden med træningen.

Særligt ved køb af forløb får du fra første til sidste konsultation mulighed for at kontakte adfærds træneren undervejs, med tvivlspørgsmål og få råd og vejledning undervejs.

*forløb af 5 konsultationer skal afvikles indenfor 90 dage fra købsdato, og køber er selv ansvarlig for kontakte træneren om ny tid. Konsultationer ikke afholdt inden for tidsrammen kan dermed gå tabt.

Adfærds holdtræning

Har du stået til træning og tænkt, hvordan skal sit, stå og dæk hjælpe mig med de udfordinger jeg oplever i hverdagen?

Så er vores adfærdshold måske lige noget for dig.

Vores holdtræning fokusere nemlig på adfærd frem for tricks.

Her er ALLE velkomne, også dig som måske ofte føler at hunden for enden af snoren forvandler sig til noget, der nærmere ligner en tasmansk djævel ved synet af andre hunde. Hunde der gør vildt og ukontroleret. Hunde der springer og hopper og fjoller og den forsagte nervøse hund.

ALLE er velkommen uanset udfordring race, alder eller hvilken træning man ellers deltager i.

Vores opsætning af trænigen er skabt udfra at sikre alle går hjem med følelsen af stolthed over sin hund.

Da vores hold netop sætter fokus på adfærd vil undervisningen, af hver kursist være individuelliseret. Der er derfor også kun 5 kursister på et hold, for at sikre, at alle får kontakt med træneren, og alle kan vende deres udfordring med træneren undervejs.

Til holdtræning er alle hunde i snor under hele forløbet, og der holdes god afstand.

Sikkerhed og tryghed er nøgleord for os.

Telefon konsultation

Vil du vende din udfordring med vores erfarne træner?

Her får du en 60 min. sammen med vores hundeadfærds terapeut til at diskutere netop din hund. Milena er knald dygtig til at spore sig ind på problematikker og ekspert i at stille de relevante spørgsmål, der sikre hun ved tilstrækkeligt til en analyse af hundens adfærd samt årsager.

Her giver hun råd og vejledning om hvordan du bedst muligt kan hjælpe din hund, og jer til en bedre hverdag sammen.

Det er det perfekte produkt til dig, der ønsker opfølgning på forløb eller træningsophold eller for dig, der måske har længere rejsetid.

For nogle er det for at få et nyt perspektiv på hundens adfærd inden du foretager andre køb.

Vi glæder os til at hører fra dig.