Hundehotel

Velkommen til Nordic Hundehotel i Slagelse

Sådan startede det

I mange år har jeg levet af at tage hunde i træning med diverse adfærdsproblematikker, traumer og andre udfordringer.

Men hvad så efterfølgende, når familien skal på ferie?

Der var et behov for et sted, der netop kunne tilgodese hundens historik og behov for at sikre at hunden ikke faldt tilbage i gamle adfærdsmønstre. Det var derfor en naturlig udvikling for mig at tilbyde et sted de kunne blive passet og forstået. Hurtigt steg interessen for netop denne lidt specielle tilgang til hundepasning og jeg oprettede således plads til pasning af hunde mere alment bredt

Således blev dette tilbud for alle, som gerne ville tage på ferie, og vide at hunden er i kompetente hænder, hvor hunden ikke udsættes for et stressende miljø med mange hunde. Hundehotellets hverdag og helt ned i alle detaljer og indretningen lavet til at kan tilgodese en traume-hund, derfor kan hundene ikke gå ind og ud, men følges ud sammen med mennesker til alle udendørs gøremål om det er gåtur, udetid eller blot for at komme ud og tisse. Dette giver ro for hundene og de får samtidigt mere menneskekontakt. Samtidig giver det mulighed for, at følge hundenes adfærd tæt, så jeg hele tiden tilgodese hundes trivsel bedst muligt. På samme måde styre mængden af stimuli, så det tilpasses den enkelte hunds nervesystem. Med andre ord er al ophold tilrettelagt efter den enkelte hunds behov og temperament. Gåture er naturlig del af pasningen og kan ikke fravælges, men selvfølgelig indgår i prisen.

Hundepasningen er ikke at forveksle med mine trænings ophold, men det er naturligvis umuligt for mig ikke at håndtere hundene ud fra deres adfærd, derfor fortæller mange at deres hund ofte alligevel kommer hjem og har lært noget. 

Mit absolutte mantra omkring alle hunde ophold her er:

Når hunden hentes er den som da du afleverede den, men gerne mere i balance. 

Praktisk

Hundehotellet har i alt blot 5 værelser, som består af max 3 trænings hunde, og resterende 2 til pasningshunde. Selve huset er en sidebygning til huset, som er opført med tanke på netop traume hunde. Der er 300 mm. gulvisolering i gulvet. I vægge og loft er isoleret med økologisk isolerende materiale og yderligerer isoleret med kork (lydisolering) i alle vægge. Det opvarmes med luft-til-luft, som ligeledes sikre godt indeklima og kan fungere som aircondition om sommeren. På den måde er der altid en behagelig temperatur hos hundene. Bygningen er sikret med verisure videoovervågning, brandalarm og tyverisikring. Ligesom min erhvervsforsikring, sikre hundene under ophold i hundehotellet. Der er få vinduer af hensyn til stressniveau hos særligt sensitive hunde, men ligeledes ved nytårs ophold og lignende er det også til fordel for hundene. 

Hundene inddrages i flest muligt gøremål i hverdagen og bliver en naturlig del af hverdagens aktiviteter. De forskellige hunde vil heller ikke blive lukket ud til fri leg i store flokke, men enkeltvis sammen med trænerne. Dette af hensyn til, at ikke alle hunde besidder de nødvendige sociale færdigheder til god ligeværdig leg. Det er vigtigt, at der ikke skabes vinder/taber kultur blandt hundene. Alle hunde skal have et trygt og godt ophold. Såfremt der tilbydes leg mellem nogle hunde vil det være ud fra adfærdstrænerens vurdering samt med massivt tilstedeværelse, hvorved den gode leg kan sikres og begge hundes kropssprog løbende kan vurderes, så legen bliver en tryg og god oplevelse for begge parter. Leg med andre hunde kan ALDRIG kræves og kan ALTID fravælges ved køb af ophold. 

I alle rum vil der altid være inkluderet en langtids snack, som hunden kan hygge med. Der bruges kun naturlige snacks ud fra udvalget på siden. Ejer kan naturligvis komme med på råd ved allergi eller særlige ønsker, eller tages hundens størrelse i betragtning i valget. Hunden får naturligvis sin snack med hjem hvis, der er mere tilbage når hunden hentes. 

Resterende snacks og foder medbringes hjemmefra, ellers kan der tilkøbes en snack-pakke lille-medium-stor, hvor hunden får snacks efter gåturene, som varierer fra gang til gang. Dette naturligvis til en helt særlig god pris i forbindelse med ophold. 

Pakkelisten

Hvad skal jeg have med.

Hunden skal have eget foder med og gerne snacks den er glad for.

Der kan alternativt tilkøbes snackbox til opholdet til favorabel pris. 

Hunden skal have halsbånd med lovpligtigt hundetegn.

Basis Vaccination eller titer test skal kunne dokumenteres samt dokumentation for lovpligtig hundeforsikring.

Hunden skal være i loppe/flåt behandling der dækker opholdet dokumentation for dette medbringes. 

Hundeseng må gerne medbringes, men er på eget ansvar. 

Snore/liner m.m. ikke nødvendigt da der her benyttets stedets egne. Såfremt hunden har allergier eller problemer med snacks bedes dette gerne oplyses ved ankomst.